Vechtdalloopster Anita Deemter 3de bij dorpsloop De Krim

dec 17 2017

In De Krim was voor de 37ste keer de jaarlijks terugkerende dorpsloop. Er waren veel sportactiviteiten waardoor de deelname bij het hardlopen minder was bezet, maar bij het wandelen was er juist wel veel deelname. Op de 5km finishte Anita Deemter bij de dames 40+ als derde in 23.59 met 4 seconde verschil gevolgd door Geke Tempelman in 24.03 min. Bij de dames senioren van het Miranda van den Berg die als 6de finishte in 23.47 min. Bij de heren 50+ finishte Adri Deemter in 22.13 min en Rob Somsen met een uitstekende tijd in 22.27 min.

Adventurerun Ameland

Op Ameland vond de Adventurerun plaats, deze run trekt vele lange afstandlopers naar het mooie eiland. Albert Fransen wilde daar zijn vorm wel testen op het zware parcours, bij de 10 km finishte hij in een tijd van 51.26 min.

Step-one-loop te Borne

Zondag stond in het teken van de ½ marathon in Borne. De loop die veel deelnemers uit geheel de regio trekt werd voorzien van een mooie dag maar wel met een koude wind.  Bij deze wedstrijd stonden vier Vechtdallopers aan de start. Gert van de Belt liet zien dat hij weer geheel hersteld is van de marathon en finishte in 1.35.21 min als 7de bij de mannen 50+. Bij de mannen 40+ liet Dick Kampjes zien dat hij goed op weg is om zijn goede vorm terug te krijgen en hij finishte als 21ste in 1.39.19 min.  Gert-Jan Meinen liep de gehele wedstrijd samen met Sharon Dekker in voorbereiding voor de marathon. In een vlakke race liepen zij goed door en finishten beide in 1.51.40. min.