Weekend van de Mijlenloop

mrt 25 2018

 Zaterdag was de Viaductloop in Zuidwolde. Op de 5 mijl nam Harm Diek hier aan deel. Omdat het al weer even geleden was dat hij een wedstrijd had gelopen ging hij behouden van start. In een mooie vlakke race wist hij goed door te lopen naar een eindtijd van 44.53 min. Hij was hier zeer content mee.

 

 

In Haaksbergen werd voor 24ste keer de Engelse Mijlen Loop georganiseerd.  De route was uitgezet over 2 ronden over zandpaden en wegen tussen Haaksbergen en Buurse. De deelname was ook dit jaar weer overweldigend over diverse afstanden. Adri Deemter had gekozen voor de 5 mijl en finishte als 5de overal veteraan in 35.15 min.  

Anita Deemter had ter voorbereiding voor de marathon de langere afstand, de 10 mijl gekozen. In een vlak gelopen tempo kwam zij overall als 11de dame en 1ste veterane over de finish in 1.22.34

 

 

Ekidenloop

Zondag nam Gerda Kloek van de Vechtdallopers met haar gezin deel aan de 25e Ekidenloop in Zwolle. Team de Kloekjes finishten op de 29e plek in een tijd van 3.30.09,in een veld van 149 teams is dit een uitstekende prestatie.