Podiumplaatsen Vechtdalloopsters Zanstuvecross

feb 6 2022

De wedstrijden zijn weer begonnen met podiumplaatsen Vechtdallopers

Eindelijk is er weer een mogelijkheid om weer met elkaar te sporten en dus ook om weer wedstrijden te lopen. Afgelopen zaterdag werd de Zandstuve cross in Den Ham georganiseerd. De deelname was gelijk zeer sterk te noemen ondanks het slechte weer. Dit slechte weer had het parcours wel drassig  en modderig gemaakt .

Op de canicross, waarin de wedstrijdatleet samen met zijn of haar hond loopt, was Alies ten Brinke actief. Op de 5 km wist zij een 2de plaats te behalen samen met haar hond Dexter kwam zij over de finish in een tijd van 26.21

10km

Op de langste afstand van deze cross stond Geke Tempelman aan de start. Al enige jaren neemt zij trouw deel aan deze wedstrijden reeks en kent ze het parcours goed. Maar zoals al aangegeven was de deelname bijzonder sterk en moest er hard gestreden worden voor de podiumplaatsen. Geke kwam uiteindelijk als 3de dame 50+  over de streep in 53.22 min.